works

badkamer

keuken

living

slaapkamer

Lorenzo .

Model: Lorenzo

Oppervlakte: 55 m²

Afmetingen: 12,5x4,3 / 4,9 m.

Houdt u van bijzondere vormgeving en heeft u een geheel eigen mening over esthetiek? Bekijk dan eens het chalet Lorenzo de Luxe. Let daarbij op de eigenzinnige vormgeving van de raampartij, die vanuit de zithoek een prachtig uitzicht biedt op wat er zich buiten afspeelt. Of kijk bijvoorbeeld naar de fraaie architectuur, waarbij rechte en diagonale lijnen elkaar subtiel afwisselen. Het woonoppervlak van de Lorenzo de Luxe bedraagt 55 vierkante meter. De woon- en eetkamer zijn zeer ruim bemeten, dankzij de functionele indeling van het chalet, waarbij de twee slaapkamers zich aan één zijde bevinden. Uiteraard is de Lorenzo de Luxe uitgerust met een fraaie keukenopstelling en luxe sanitaire voorzieningen.

Woonkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, lampaansluiting, halogeen spots, TV aansluiting, centrale verwarming, panoramakozijn.

Keuken
Vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, luxe keukenblok met onder- en bovenkasten, koelkast, kookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser.

Slaapkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matrassen, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Kinderslaapkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matras, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Badkamer
Muren met tegelmotief, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, douchebak 90x90cm inclusief douchecabine en kraan, bad meubel inclusief spiegel, mechanische afzuiging, apart toilet.

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Buitenwanden
Gevelbekleding Facapanel, diverse kleuren leverbaar, gevelisolatie, damp-open folie, gevelventilatie.

Dak
Puntdak met stalen dakpanplaten, diverse kleuren leverbaar, dakisolatie, geïntegreerde goot, kunststof hemelwaterafvoeren.

Kozijnen
Kunststof kozijnen in kleur wit, gefigureerd glas badkamer, hang- en sluitwerk.

Dit betreft een standaard uitvoering. Vraagt u onze verkoper naar de diverse afwerkmogelijkheden die wij u kunnen bieden. Getoonde afbeelding kan afwijken van het standaardmodel.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail