works

badkamer

keuken

slaapkamer

living

Palomino .

Model: Palomino

Oppervlakte:  48 m²

Afmetingen: 12,5x4,3 / 4,9 m.

Verblijft u vaak met meerdere personen in uw chalet of ontvangt u graag gasten? Dan heeft het chalet Palomino alles voor u in huis. Met drie slaapkamers kunt u iedereen optimale privacy bieden. Het chalet Palomino is met een woonoppervlak van 48 vierkante meter voldoende ruim om u alle nodige comfort te bieden. Het chalet is standaard voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen en een functionele keuken met inbouwapparatuur. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor een sfeervolle eethoek en een ruime zithoek. Via de openslaande tuindeuren krijgt u gemakkelijk toegang tot het terras. Daar kunt u genieten van mooie zomerse dagen, lange avonden met een goed glas wijn en uiteraard van alles wat de natuur u te bieden heeft.

Woonkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, lampaansluiting, TV aansluiting, centrale verwarming.

Keuken
Vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, keukenblok met onder- en bovenkasten, koelkast, kookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser.

Slaapkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matrassen, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Kinderslaapkamers
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matras, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Badkamer
Muren met tegelmotief, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, douchebak 90x90cm inclusief douchecabine en kraan, bad meubel inclusief spiegel, toilet, mechanische afzuiging.

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Buitenwanden
Gevelbekleding Facapanel, diverse kleuren leverbaar, gevelisolatie, damp-open folie, gevelventilatie.

Dak
Puntdak met stalen dakpanplaten, diverse kleuren leverbaar, dakisolatie, aluminium goot, kunststof hemelwaterafvoeren.

Kozijnen
Kunststof kozijnen in kleur wit, gefigureerd glas badkamer, hang- en sluitwerk.

Dit betreft een standaard uitvoering. Vraagt u onze verkoper naar de diverse afwerkmogelijkheden die wij u kunnen bieden. Getoonde afbeelding kan afwijken van het standaardmodel.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail