Strandlogdes .

Model: Lodge

Oppervlakte: 45 m2

Afmetingen: 9,3x4,9 m.

Een (strand)chalet dat dankzij de sfeervolle, Scandinavische vormgeving moeiteloos opgaat in de natuur, dat is de Lodge. Het chalet neemt niet veel ruimte in beslag en vormt hiermee een uitstekende investering. Het chalet heeft een compacte, maar comfortabele indeling met twee slaapkamers, meer dan voldoende kastruimte en een goed uitgeruste en praktische keukenopstelling. De woonkamer en de eethoek sluiten aan op de sfeervolle en karakteristieke veranda. Deze biedt u, bij verschillende weersomstandigheden, een zeer aangename buitenbeleving. De Lodge beschikt over een functionele badkamer en is zonder meer comfortabel te bewonen. Het woonoppervlak bedraagt 45 vierkante meter.

Woonkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, lampaansluiting, halogeen spots, TV aansluiting, centrale verwarming, schuifpui, panoramakozijn.

Keuken
Vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, keukenblok met onder- en bovenkasten, koelkast, kookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser.

Slaapkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matrassen, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Kinderslaapkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matras, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Badkamer
Muren met tegelmotief, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, douchebak 90x90cm inclusief douchecabine en kraan, bad meubel inclusief spiegel, mechanische afzuiging, apart toilet.

Verdieping
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matras.

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Buitenwanden
Gevelbekleding Facapanel, diverse kleuren leverbaar, gevelisolatie, damp-open folie, gevelventilatie.

Dak
Puntdak met stalen dakpanplaten, diverse kleuren leverbaar, dakisolatie, geïntegreerde goot, kunststof hemelwaterafvoeren, groot overstek, terras.

Kozijnen
Kunststof kozijnen in kleur wit, gefigureerd glas badkamer, hang- en sluitwerk.

Dit betreft een standaard uitvoering. Vraagt u onze verkoper naar de diverse afwerkmogelijkheden die wij u kunnen bieden. Getoonde afbeelding kan afwijken van het standaardmodel.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail