FAQ

FAQ.

 

Hoe verloopt de aankoop van een chalet?

Antwoord

Alle facetten van ontwerp tot oplevering heeft u in eigen handen. Wanders neemt alle tijd om samen met u het chalet te kiezen dat qua afmeting, inrichting en ruimte het beste bij u past.

Voordat wij uw mobiele woning gaan bouwen in onze fabriek, wordt eerst naar de factoren gekeken als kavelgrootte, toegestane inhoud en het maximale aantal vierkante meters van de woning. Met die punten in ons achterhoofd, maken wij samen met u een passend ontwerp. Wellicht heeft u zelf al een model in gedachte. Dan wordt een basistekening van dat model uitgeprint en naar uw wensen aangepast of we werken aan de hand van een door u gemaakte schets.

Vervolgens maakt u keuzes uit verschillende soorten behang, vloerbedekking, keukenfronten, gordijnstoffen, badmeubels en uit opties als een vaatwasser, combi-magnetron, wasmachineaansluiting, etc.

Na het ontwerp ontvangt u de tekeningen van de plattegrond, de keuken en de elektratekening. Als deze akkoord zijn kan de bouw beginnen. Desgewenst kunt u tijdens het bouwproces van uw mobiele woning een kijkje komen nemen in de fabriek. Na de productie van uw chalet wordt er een afname gehouden.

Hoe kan ik canexel (de buitenbekleding) het beste schoonmaken?

Antwoord

Chalets worden steeds onderhoudsvrijer. Wij adviseren wel het canexel (de buitenbekleding) van uw chalet tweemaal per jaar te reinigen met een (goedkoop) afwasmiddel en een zachte spons. Daarna kunt u het chalet afspoelen met water. Wij adviseren geen agressieve reinigingsmiddelen te gebruiken en ook absoluut geen hogedrukreiniger.

Neem contact met ons op