Particulieren

Particulieren.

 

particulier

Wanders Mobiele Chalets heeft ruim 30 jaar ervaring in het op maat bouwen van woonwagens in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Daardoor kent Wanders inmiddels een breed assortiment dat als uitgangspunt kan dienen.  Na het bespreken van uw wensen wordt er een ontwerp op maat gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige woonwagen. In de showroom in Ulft kunt u uw woonwagen samenstellen en een keuze maken uit diverse soorten gevelbekleding, vloerbekleding, keukens, etc.

 

Een woonwagen volgens gemeentelijke eisen?

Ook dit is bij Wanders Mobiele Chalets geen probleem, mede dankzij een eigen tekenkamer. Onze ervaren vakmensen kunnen voor u communiceren met gemeenten en instanties, zodat u zeker weet dat alles goed is afgestemd. Wij nemen u werk en zorgen uit handen.

Een woonwagen van deze tijd

Woonwagens van Wanders Mobiele Chalets worden uitsluitend geproduceerd uit duurzame, onderhoudsarme en kwalitatief zeer goede materialen. De geluids- en warmte-isolatie worden volgens het bouwbesluit van april 2012 gebouwd. Onderstaande foto’s: < Project Amsterdam woonwagen met verdieping>

300      301       303

500    701     704

Neem contact met ons op